Časovna kapsula “goska”

6,90 17,10 

Ustvarite dragocen zaklad spominov in ljubezni s čudovito časovno kapsulo, zasnovano posebej za praznovanje prvega rojstnega dne vašega malčka. Ta edinstven izdelek omogoča povabljencem, da na lične listke zapišejo želje, lepe besede in sporočila, ki jih bo mali slavljenec prebral na svoj 18. rojstni dan.

 

 

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

 €

Opis

Zakaj izbrati našo časovno kapsulo?
– edinstven dizajn: Vsaka časovna kapsula je zasnovana z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, kar jo naredi edinstveno in posebej čarobno.
– visokokakovostni tisk: Natisnjen na 160g papir, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv. Listki so v velikosti 12x17cm, print z navodili pa je v velikosti 21x15cm (A5).
– personalizacija: Dodajte osebno noto s personaliziranimi listki, ki vključujejo ime vašega otroka.
– čustvena vrednost: Vsako sporočilo, zapakirano v časovni kapsuli, bo postalo dragocen spomin, ki bo slavljencu ob 18. rojstnem dnevu prinesel nasmeh na obraz in toplino v srce.
– nepozabno darilo: Ta edinstven izdelek je popolno darilo za prve rojstne dneve, ki bo razveselilo tako starše kot tudi malega slavljenčka čez leta.
– ustvarjanje spominov: Povabite prijatelje in družino, da s svojimi sporočili prispevajo k ustvarjanju zaklada spominov, ki bo ohranil ljubezen in veselje prvih let življenja.

Komplet vsebuje čudovito oblikovane listke, na katere lahko povabljenci zapišejo svoje želje, lepe misli in spomine za slavljenčevo prihodnost.
Prvi rojstni dan je poseben mejnik, poln ljubezni, veselja in obljub za prihodnost. Z našo časovno kapsulo boste ustvarili čarobno dediščino, ki bo ob 18. rojstnem dnevu ponovno obudila te dragocene trenutke in prinesla nasmeh na obraz slavljenca.
Ustvarite nepozabno zgodbo, ki bo trajala vse življenje, in podarite svojemu otroku zaklad, poln ljubezni in spominov, ki jih bodo vedno cenili.

NAVODILA ZA NAROČILO:
– najmanjša količina listkov za želje je 10 kosov
– če želite 20 listkov, izberite “10 listkov” in količino “dva kosa”
– v košarico ločeno dodajte print z navodili in listke za želje
– ime in letnico za print z navodili mi napišite v okence ob fotografiji izdelka

KER JE IZDELEK PERSONALIZIRAN BO VAŠE NAROČILO V OBDELAVI ŠELE PO VIDNEM PLAČILU NAROČILA. ROK ZA IZDELAVO JE 2-4 DNI.
V PRIMERU, DA IZDELEK POTREBUJETE PREJ, MI TO POSEBEJ DOPIŠITE PRED ZAKLJUČKOM PLAČILA.

Če mate vprašanje glede česarkoli mi napišite in z veseljem vam pridem nasproti. Ali bi morda le želeli drugačno grafiko, barvo ali obliko pisave. Morda izdelek katerega tukaj ne najdete pa bi želeli, da je vse v enakem stilu.
Tukaj sem za vas in vale želje info@vanjainlev.si

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

 

Dodatne informacije

možnost

print z navodili, listki 10 kosov, listki 14 kosov, listki 18 kosov

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.