Čestitka za vzgojiteljico 04

5,50 5,95 

Konec šolskega leta je čas, ko se poslavljamo od še enega nepozabnega obdobja, polnega učenja, rasti in veselja. To je tudi priložnost, da se zahvalimo vzgojiteljicam, ki so s svojo predanostjo, toplino in potrpežljivostjo pustile neizbrisno sled v življenju naših najmlajših.
Naše čudovite čestitke za konec šolskega leta so popoln način, da izrazite svojo hvaležnost in priznanje vzgojiteljicam, ki so vsak dan predano skrbeli za vaše otroke. Vsaka čestitka je oblikovana z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, da bi prinašala toplino in veselje.

 

 

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

 €
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

 Zakaj izbrati naše čestitke?
unikatni dizajni: Naše čestitke so ročno oblikovane z edinstvenimi motivi, ki prinašajo nasmeh na obraz vsake vzgojiteljice.
kakovostni materiali: Izdelane so iz visokokakovostnega papirja, ki zagotavlja trajnost in eleganten videz.
personalizirane možnosti: Dodajte osebno noto z vašim lastnim sporočilom ali pa izberite opciji, da vam besedilo napišemo mi.
čustvena nota: Naše čestitke niso le lepe, ampak tudi globoko čustvene, saj odražajo iskreno hvaležnost za ves trud in ljubezen, ki jo vzgojiteljice vlagajo v svoje delo.

Izrazite svojo hvaležnost z našimi čudovitimi čestitkami!

Ne glede na to, ali iščete čestitko za posebno vzgojiteljico ali želite obdariti celoten tim, pri nas boste našli popolno izbiro. Naj vaše zahvalne besede osvetlijo dan tistim, ki so vsak dan predano skrbeli za vaše otroke.

NAVODILA ZA NAROČILO:
– besedilo za čestitko 
mi napišite v okence ob fotografiji izdelka (besedilo bo natisnjeno na zadnjo stran čestitke). V tem primeru izberete opcijo “z besedilom”. Besedilo se napiše na hrbtno stran čestitke.

Če mate vprašanje glede česarkoli mi napišite in z veseljem vam pridem nasproti. Ali bi morda le želeli drugačno grafiko, barvo ali obliko pisave. Morda izdelek katerega tukaj ne najdete pa bi želeli, da je vse v enakem stilu.
Tukaj sem za vas in vale želje info@vanjainlev.si

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

 

 

Dodatne informacije

možnost

brez besedila, z besedilom