Čestitke za denar “zobna vila”

5,70 

Vsaka izguba zobka je posebna priložnost, ki prinaša veselje in pričakovanje obiska dobre vile. Posebnost naših čestitk je priložena samolepilna embalaža, kjer lahko na ljubek in malo drugačen način zapakirate denarno darilo. Tako bo vaše darilo še bolj posebno in osebno.

 

 €

Opis

LASTNOSTI:
 ljubke ilustracije: Vsaka čestitka je skrbno oblikovana z edinstvenimi in prisrčnimi ilustracijami, ki prinašajo veselje in radost na ta poseben dan.
– kakovostni materiali: Naše čestitke so natisnjene na visokokakovostnem 240g papirju z zaobljenimi robovi in pripadajočo kuverto, kar zagotavlja eleganten videz in prijeten občutek na dotik.
– popoln dodatek: Naše čestitke so idealen dodatek k vsakemu darilu, ki ga podarite ob rojstnem dnevu, in dodajo poseben pridih vsaki priložnosti.
– primerno za vse: Ne glede na to, ali ste starši, prijatelji, sorodniki ali sodelavci, naše čestitke so popolne za izražanje vaših najlepših želja ob rojstnem dnevu otroka.

Naj izguba zobka postane čaroben dogodek, poln veselja in pričakovanja. Naš personaliziran zobek bo prinesel nasmeh na obraz vašega otroka in poskrbel za nepozabne spomine na obisk dobre vile.

Set vsebuje:
– kartico z izbrano grafiko
– samolepilno embalažo za gotovino/denar

Če mate vprašanje glede česarkoli mi napišite in z veseljem vam pridem nasproti. Ali bi morda le želeli drugačno grafiko, barvo ali obliko pisave. Morda izdelek katerega tukaj ne najdete pa bi želeli, da je vse v enakem stilu.
Tukaj sem za vas in vale želje info@vanjainlev.si

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

Dodatne informacije

možnost

vilinka, vilinček

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.