Dekorativne zastavice

14,90 

Vsako praznovanje si zasluži poseben dodatek, zato smo ustvarili čudovite tematsko prilagojene dekorativne zastavice, ki bodo vašim prostorom dodale prav poseben čar! Naše personalizirane zastavice so nepogrešljiv dodatek na vseh rojstnih dnevih in praznovanjih, saj bodo vaše prostore izgledale še bolj očarljivo in privlačno.

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

 

 €

Opis

LASTNOSTI:
raznolik izbor dizajnov: Izberite med široko paleto tematskih dizajnov, ki bodo ustrezali vašemu praznovanju, kot so rojstnodnevne tortice, živali, praznični motivi in še veliko več.
kakovostni materiali: Naše zastavice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in obstojnost, tako da se lahko zanesete na dolgotrajno uporabo.
praktična uporaba: Enostavno obesite zastavico na steno, vrata ali mizo, in takoj boste ustvarili čudovito in privlačno dekoracijo, ki bo navdušila vse goste. Zastavice so preproste za obešanje in odstranjevanje, kar vam omogoča enostavno uporabo in prilagajanje.
široka uporabnost: Naše zastavice so primerne za različne priložnosti, od otroških rojstnih dni do porok in drugih posebnih trenutkov, saj bodo vedno prinesle dodatno veselje in zabavo.

Naj bodo vaši prostori resnično nepozaben del vsakega praznovanja! Z našimi personaliziranimi tematsko prilagojenimi dekorativnimi zastavicami boste ustvarili praznično vzdušje, ki bo prevzelo vse goste in naredilo vaše praznovanje še bolj posebno in zabavno.

NAVODILA ZA NAROČILO:
– en kos zastavic je sestavljen iz 5 vagonov ali 5 delovnih vozil, če želiti imeti daljše zastavice in s tem deset vagonov ali vozil morate v košarici izbrati količino 2

Če mate vprašanje glede česarkoli mi napišite in z veseljem vam pridem nasproti. Ali bi morda le želeli drugačno grafiko, barvo ali obliko pisave. Morda izdelek katerega tukaj ne najdete pa bi želeli, da je vse v enakem stilu.
Tukaj sem za vas in vale želje info@vanjainlev.si

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

 

 

Dodatne informacije

možnost

vlak, delovna vozila

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.