Dekorativni print definicija “kava”

12,90 14,90 

Olepšajte svoj dom z našim čudovitim dekorativnim printom, ki prinaša nežne definicije. Ta edinstven in ljubek print je nepogrešljiv dodatek v vsakem domu, ki prinaša toplino in globoko čustveno vrednost.

 

 

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

LASTNOSTI:
ljubki dizajn: Naši printi vključujejo skrbno oblikovane definicije samostalnikov, kot so “mama”, “oče”, “ljubezen” in “dom”…. Nežni barvni toni in elegantna tipografija bodo odlično dopolnjevali vsak prostor.
– visokokakovostni tisk: Natisnjen na 240g papir, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv.
estetski dodatek: Naši printi se popolnoma ujemajo z različnimi stili notranje opreme, od klasičnih do modernih, in ustvarjajo prijetno vzdušje v vašem domu.
čustvena vrednost: Ta print ni le dekoracija, ampak tudi čudovit način za izražanje ljubezni in vrednot, ki jih cenite v svojem domu ali pri bližnjih.
popolno darilo: Idealno darilo za rojstni dan, obletnico ali katerokoli drugo posebno priložnost. Z našim printom boste podarili nekaj resnično posebnega in srčnega.

Naj vaš dom odraža ljubezen in toplino z našimi dekorativnimi printi, ki prinašajo čustvene definicije samostalnikov. Nepogrešljiv dodatek za vsak dom, ki bo prinesel nasmeh na obraz vaših najdražjih in ustvaril spomine, ki jih boste cenili za vedno.

OPIS DEFINICIJE (Izbirate lahko med dvema (2) različnima napisoma):
NAPIS 1
(kava) samostalnik
1. tekocina, ki mi pomaga preiti iz stanja „pusti me na miru “v stanje „dobro jutro ljubezen“
2. najbolj pomemben obrok v dnevu

GLEJ TUDI: dobro jutro, čas zame

NAPIS 2
(kava) samostalnik
1. crna tekocina, ki popolno disi
2. magicni napoj, ki v trenutku popravi moj dan

GLEJ TUDI: jutro, cas zame, najljubsa

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

V primeru posebnih želja mi pišite na info@vanjainlev.si in potrudila se bom, da vam prisluhnem in ugodim.

Dodatne informacije

velikost

15x21cm, 21x30cm

napis

1, 2