Dekorativni print “po dežju pričakuj mavrico”

16,90 18,90 

Olepšajte otroško sobo z našimi ljubkimi in navdihujočimi dekorativnimi printi s citati. Ti čudoviti printi so nepogrešljiv dodatek v vsaki otroški sobi, ki prinaša veselje, toplino in modrost.

Opis

LASTNOSTI:
– ljubek dizajn: Naši printi vključujejo skrbno izbrane citate, obdane s čudovitimi ilustracijami, ki bodo pritegnile otroško pozornost in popestrile prostor. Od navdihujočih besed do srčnih sporočil – za vsak okus se najde nekaj.
– visokokakovostni tisk: Natisnjen na 240g papir, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv.
 estetski dodatek: Naši printi se popolnoma ujemajo z različnimi stili otroških sob, od klasičnih do modernih, in ustvarjajo prijetno in motivacijsko vzdušje.
– navdihujoča sporočila: Citati na printih spodbujajo pozitivne misli, domišljijo in samospoštovanje pri otrocih, kar je ključno za njihov razvoj.
– popolno darilo: Idealno darilo za rojstni dan ali katerokoli drugo posebno priložnost. Z našimi printi boste podarili nekaj resnično posebnega in srčnega.

Naj vaš otrok odrašča v navdihujočem okolju, obdan z našimi čudovitimi dekorativnimi printi s citati. Nepogrešljiv dodatek za vsako otroško sobo, ki bo prinesel nasmeh na obraz vašega malčka in popestril vsak dan.

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

V primeru posebnih želja mi pišite na info@vanjainlev.si in potrudila se bom, da vam prisluhnem in ugodim.

Dodatne informacije

velikost

21x30cm, 30x40cm

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.