Kartice mejnikov “živali”

27,90 

Ujemite dragocene trenutke in spremljajte rast vašega malčka s čudovitimi karticami mejnikov za fotografiranje, okrašenimi z ljubkimi in igrivimi živalicami. Ta komplet kartic je popoln dodatek za dokumentiranje posebnih trenutkov in čudovito darilo ob rojstvu.

Kategorija:

Opis

LASTNOSTI:
visokokakovostni tisk: Kartice so natisnjene na 240g papir, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv.
enostavna uporaba: Vsaka kartica označuje poseben mejnik od prvega mesecca do enega leta.
prikupna škatlica: komplet kartic je skrbno shranjen v čudoviti škatlici, kar omogoča enostavno shranjevanje in ohranja kartice varne ter urejene.
estetski dodatek: Kartice niso le praktične, ampak tudi estetsko privlačne, kar bo vaše fotografije naredilo še bolj posebne in spomine še bolj dragocene.
popolno darilo: Ta komplet kartic je idealno darilo ob rojstvu, ki bo razveselil vsakega novopečenega starša. Z našimi karticami boste podarili nekaj resnično posebnega in srčnega.
Spremljajte rast vašega dojenčka in ujemite vsak dragoceni trenutek s temi ljubkimi karticami mejnikov. Nepogrešljiv dodatek za vsak dom, ki bo prinesel nasmeh na obraz vašega malčka in ustvaril spomine, ki jih boste cenili za vedno.
V primeru, da je paketek darilo katerega želite poslati direktno k obdarovancu in bi poleg želeli poslati tudi čestitko, si izbor čestitk lahko ogledate tukaj.

 

KOMPLETU JE 15 KARTIC:
– prvo kopanje
– prva gosta hrana
– prva prespana noć
– 1 mesec
– 2 meseca
– 3 mesece
– 4 mesece
– 5 mesecev
– 6 mesecev
– 7 mesecev
– 8 mesecev
– 9 mesecev
– 10 mesecev
– 11 mesecev
– 1 leto