ZNIŽANO

Komplet dekorativnih rožic iz žice

Original price was: 35,00 €.Current price is: 17,00 €.

Komplet treh rožic, ki bodo polepšale kotiček na polici ali na steni v otroški sobici.

IZDELEK JE ZNIŽAN SAMO V TEH BARVAH IZ FOTOGRAFIJE!

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

 

 

 €
Kategorija:

Opis

Znižan izdelek je na voljo le v tej barvi in ni možnosti personalizacije.

Komplet dekorativnih rožic iz žice je sestavljen iz 3 rožic, ki so v dveh dimenzijah. Ena je velika cca. 20x20cm in dve manjši, ki sta veliki cca.16x16cm. 


Za vas lahko oblikujem ime ali kakšen drug napis po vaših željah. Na voljo je veliko različnih barv volne med katerimi lahko izbirate, da se bo vaš napis res lepo ujel v sobici ali kjerkoli drugje v stanovanju.
Vsak napis je narejen ročno in z veliko mero ljubezni in oblikovan prav posebej za vas. Za večje napise ali posebne želje mi prosim pišite na info@vanjainlev.si in potrudila se bom, da vam prisluhnem in ugodim.

SESTAVA: aluminij žica in 100% bombaž

NEGOVANJE IN MONTAŽA:
Ko paket prispe napis nežno z obema rokama vzemite iz škatle. Nikakor ga ne na silo ne vlecite z eno roko, ker bo izgubil prvotno obliko. In ne dovolite, da ga vaši malčki dobijo v svoje male rokice, ker se hitro lahko uniči in se ga ne da več popraviti.
Za montažo napisa je najbolj priporočljivo, da se ga obesi na steno. Najlaže to storite tako, da uporabite dva žebljička na drugi in predzadnji črki napisa. V primeru treh črk pa je običajno dovolj že en žebljiček na sredini. Če pa želite lahko na napis dodam tudi vrvico za obešanje, kar mi prosim ob oddaji naročila vpišite pod opombe.
Lahko se zgodi, da zaradi potovanja na začetku in/ali na koncu napisa žica pokuka iz pletenja. To ni nič hudega, samo nežno potegnite pletenje čez žico in spet bo tako kot mora biti.

OPOZORILO: IZDELKI SO DEKORATIVNI IN NISO IGRAČE!

 

Dodatne informacije

Barva

svetlo roza, losos, malina, umazano bela, svetla puder, puder, olivna, turkizna, modra, zelena, zenf, opečnata, rjava, svetlo siva, temno siva, črna