Otroško vabilo “miška”

4,50 4,95 

Praznovanja so čarobni trenutki, ki jih želimo deliti z najdražjimi. Naša otroška vabila so ustvarjena z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, da vsakemu dogodku dodajo pridih posebnosti in veselja. Ne glede na to, ali praznujete rojstni dan, krst ali katero drugo posebno priložnost, naša čudovita vabila bodo poskrbela za nepozaben začetek vaše zabave.
Zasnovana so z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, da vsakemu gostu pričarajo nasmeh že ob prejemu.

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

 €

Opis

LASTNOSTI:
– edinstven dizajn: Vsako vabilo je zasnovano z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, kar ga naredi edinstveno in posebej čarobno.
– visokokakovostni tisk: Natisnjen na 240g papir, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv. Vabilo je v velikosti 13x18cm s pripadajočo kuverto
personalizacija: Dodajte osebno noto s personaliziranimi vabili, ki vključujejo ime vašega otroka, datum in lokacijo dogodka ter posebna sporočila za goste. Naša personalizirana vabila bodo vašim gostom pokazala, kako pomembni so za vas.
enostavna naročila: Naša spletna trgovina vam omogoča enostavno brskanje, izbiro in naročanje vaših najljubših vabil kar iz udobja vašega doma. Hitra in zanesljiva dostava zagotavlja, da bodo vaša vabila prispela pravočasno.
čustvena vrednost: Naši izdelki niso le dekoracije, ampak nosijo s seboj čustva in ljubezen. Verjamemo, da je vsako praznovanje priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov.
popolna darila: Naši izdelki so tudi čudovita darila za starše, ki načrtujejo praznovanje. Z našimi unikatnimi vabili in dekoracijami boste podarili nekaj resnično posebnega in srčnega.

Naj vaša praznovanja postanejo prave pravljice z našimi unikatnimi vabili in dekoracijami. Skupaj bomo ustvarili trenutke, ki bodo ostali v srcih vaših najdražjih za vedno.

NAVODILA ZA NAROČILO:
– besedilo za vabilo mi napišite v okence ob fotografiji izdelka

KER JE IZDELEK PERSONALIZIRAN BO VAŠE NAROČILO V OBDELAVI ŠELE PO VIDNEM PLAČILU NAROČILA. ROK ZA IZDELAVO JE 2-4 DNI.
V PRIMERU, DA IZDELEK POTREBUJETE PREJ, MI TO POSEBEJ DOPIŠITE PRED ZAKLJUČKOM PLAČILA.

Z našimi dodatnimi dekorativnimi izdelki bo vsako praznovanje resnično nepozabno. Naj vaša zabava zasije v vsej svoji lepoti in ustvarite trenutke, ki bodo ostali v srcih vaših najdražjih za vedno.
Za popoln izgled praznovanja priporočam tudi druge izdelke, ki jih lahko izberte v kategoriji rojstni dan.

Če mate vprašanje glede česarkoli mi napišite in z veseljem vam pridem nasproti. Ali bi morda le želeli drugačno grafiko, barvo ali obliko pisave. Morda izdelek katerega tukaj ne najdete pa bi želeli, da je vse v enakem stilu.
Tukaj sem za vas in vale želje info@vanjainlev.si

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

 

 

Dodatne informacije

balon številka

1, 2, 3, 4, 5

možnost

porezani robovi, običajni robovi

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.