Personaliziran print “boho dojenček”

14,90 18,90 

Olepšajte otroško sobo z našim čudovitim personaliziranim dekorativnim printom, ki vključuje ime vašega otroka. Ta edinstven in ljubek print je nepogrešljiv dodatek v vsaki otroški sobi, ki prinaša toplino in osebni pridih.

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

 €

Opis

LASTNOSTI:
– personaliziran dizajn: Vsak print je prilagojen z imenom vašega otroka, kar ga naredi edinstvenega in posebnega. Nežni barvni toni in čudovite ilustracije bodo odlično dopolnjevali prostor.
– visokokakovostni tisk: Natisnjen na 240g papir, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv.
– estetski dodatek: Naši personalizirani printi se popolnoma ujemajo z različnimi stili otroških sob, od klasičnih do modernih, in ustvarjajo prijetno vzdušje.
– čustvena vrednost: Ta print ni le dekoracija, ampak tudi čudovit spomin na otroštvo, ki bo v vašem domu ustvarjal toplino in ljubezen.
 popolno darilo: Idealno darilo za rojstni dan ali katerokoli drugo posebno priložnost. Z našim personaliziranim printom boste podarili nekaj resnično posebnega in srčnega.

Naj vaš otrok odrašča obdan s svojo lastno personalizirano umetnino, ki bo vedno opominjala na ljubezen in skrb, ki jo čutite zanj. Nepogrešljiv dodatek za vsako otroško sobo, ki bo prinesel nasmeh na obraz vašega malčka in popestril vsak dan.
V primeru, da je paketek darilo katerega želite poslati direktno k obdarovancu in bi poleg želeli poslati tudi čestitko, si izbor čestitk lahko ogledate tukaj.

NAVODILA ZA NAROČILO:
– ime otroka mi napišite v okence ob fotografiji izdelka

KER JE PRINT PERSONALIZIRAN BO VAŠE NAROČILO V OBDELAVI ŠELE PO VIDNEM PLAČILU NAROČILA. ROK ZA IZDELAVO JE 2-4 DNI.
V PRIMERU, DA IZDELEK POTREBUJETE PREJ, MI TO POSEBEJ DOPIŠITE PRED ZAKLJUČKOM PLAČILA.

V primeru, da želite na printu zamanjati/dodati grafiko mi to sporočite, prav tako lahko pod imenom dodam vrstico z rojstnimi podatki.

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

V primeru posebnih želja mi pišite na info@vanjainlev.si in potrudila se bom, da vam prisluhnem in ugodim.

 

Dodatne informacije

velikost

15x21cm, 21x30cm, 30x40cm

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.