Personaliziran print moje prvo leto “lev”

24,90 

Ujemite in ohranite vse dragocene trenutke prvega leta vašega malčka s čudovitim dekorativnim printom, ki bo nepogrešljiv dodatek na praznovanju prvega rojstnega dne in kasneje čarobna dekoracija v otroški sobici. Na tem unikatnem printu so prikazani vsi mejniki, ki jih je vaš otrok dosegel v prvem letu življenja – koliko ima zobkov, kilogramov, centimetrov, kaj zna in kaj ima rad.

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

 €

Opis

LASTNOSTI:
– prikupen dizajn: Naš print je skrbno oblikovan z ljubeznijo, da zajame vse posebne trenutke in dosežke vašega malčka v prvem letu. Barve in ljubki motivi bodo navdušili vsakega.
– visokokakovostni tisk: Natisnjen na 240g papir v velikosti 30x40cm, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv.
– prilagodljive informacije: Personalizirajte print z imenom vašega otroka, številom zobkov, težo, višino, novimi spretnostmi in stvarmi, ki jih vaš otrok obožuje.
– čustvena vrednost: Naš print je več kot le dekoracija – je spomin na prvo leto življenja, ki bo vedno ohranil toplino in ljubezen tega posebnega obdobja.
– popolno za praznovanje: Uporabite ga kot osrednji del dekoracije na praznovanju prvega rojstnega dne in očarajte goste s prikazom vseh dosežkov vašega malčka.
– trajen spomin: Po praznovanju obesite print v otroško sobico, kjer bo postal čudovit spomin na prvo leto in čarobno dekoracijo, ki bo rasla z vašim otrokom.
– lepo darilo: Naš dekorativni print je tudi popolno darilo za starše ob praznovanju prvega rojstnega dne njihovega otroka. Podarite nekaj resnično posebnega in srčnega.

Prvo leto vašega otroka je polno nepozabnih trenutkov in dosežkov. Naš dekorativni print vam omogoča, da te dragocene spomine ujamete in ohranite za vedno. Naj vsak pogled na ta print vrne nasmeh na obraz in toplino v srce.
V primeru, da je paketek darilo katerega želite poslati direktno k obdarovancu in bi poleg želeli poslati tudi čestitko, si izbor čestitk lahko ogledate tukaj.

NAVODILA ZA NAROČILO:
– ime in podatke od otroka katere želite imeti na printu mi napišite v okence ob fotografiji izdelka

KER JE PRINT PERSONALIZIRAN BO VAŠE NAROČILO V OBDELAVI ŠELE PO VIDNEM PLAČILU NAROČILA. ROK ZA IZDELAVO JE 2-4 DNI.
V PRIMERU, DA IZDELEK POTREBUJETE PREJ, MI TO POSEBEJ DOPIŠITE PRED ZAKLJUČKOM PLAČILA.

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

V primeru posebnih želja mi pišite na info@vanjainlev.si in potrudila se bom, da vam prisluhnem in ugodim.

 

Dodatne informacije

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.