Personaliziran print za odtise “goska”

6,90 15,90 

Očarajte goste na praznovanju prvega rojstnega dne vašega malčka s čudovitim dekorativnim printom, ki bo hkrati tudi edinstven spomin na ta poseben dan. Naš print omogoča gostom, da na njem pustijo svoj prstni odtis in se podpišejo, ustvarjajoč tako trajen spomin in edinstveno umetnino, ki jo boste lahko kasneje uporabili kot dekoracijo v otroški sobici.

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

 €

Opis

LASTNOSTI:
– prikupen dizajn: Naš print je oblikovan z ljubeznijo, da zajame čarobnost prvega rojstnega dneva vašega malčka. Prilagojen je tako, da omogoča gostom, da na njem pustijo svoje prstne odtise in se podpišejo.
– visokokakovostni tisk: Natisnjen na 240g papir v velikosti 30x40cm, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv.
– čustvena vrednost: Vsak prstni odtis in podpis predstavlja edinstven spomin na praznovanje prvega rojstnega dneva vašegamalčka in povezavo s prijatelji in družino.
– interaktivna ustvarjalnost: Omogoča gostom, da se aktivno vključijo v ustvarjanje spomina, kar prinaša dodatno čustveno globino in povezanost.
– trajen spomin: Ko se praznovanje konča, bo ta print postal neprecenljiv spomin, ki bo krasil vaš dom še leta. Kasneje lahko ta print uporabite kot dekoracijo v otroški sobici, kjer bo ostal neprecenljiv spomin na ta poseben dan.
– lepo darilo:Ta print je tudi odlično darilo za starše, ki si želijo ohraniti nepozabne spomine na prvi rojstni dan njihovega otroka.

Praznovanje prvega rojstnega dneva je čudovit dogodek, poln smeha, veselja in ljubezni. Naš dekorativni prstni odtisni print vam omogoča, da te trenutke ujamete in ohranite za vedno. Naj vsak odtis pripoveduje svojo zgodbo in ostane trajen spomin na to posebno priložnost.
V primeru, da je paketek darilo katerega želite poslati direktno k obdarovancu in bi poleg želeli poslati tudi čestitko, si izbor čestitk lahko ogledate tukaj.

NAVODILA ZA NAROČILO:
– ime in datum otroka mi
 napišite v okence ob fotografiji izdelka
– željeno število balonov mi prosim napišite v okence ob fotografiji izdelka (izbira prave številke balonov je kolikor je povabljencev na zabavo, oz. na par v 
primeru, da bi potrebovali večje število balonov)

KER JE PRINT PERSONALIZIRAN BO VAŠE NAROČILO V OBDELAVI ŠELE PO VIDNEM PLAČILU NAROČILA. ROK ZA IZDELAVO JE 2-4 DNI.
V PRIMERU, DA IZDELEK POTREBUJETE PREJ, MI TO POSEBEJ DOPIŠITE PRED ZAKLJUČKOM PLAČILA.

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

V primeru posebnih želja mi pišite na info@vanjainlev.si in potrudila se bom, da vam prisluhnem in ugodim.

Dodatne informacije

možnost

print z navodili, print za odtise

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.