Magnetni lesen okvir

14,90 18,90 

Poudarite lepoto vaših dekorativnih printov z našimi elegantnimi lesenimi okvirji. Naši okvirji so skrbno izdelani, da dopolnijo vsako umetniško delo in ustvarijo popolno dekoracijo za vaš dom.

Opis

LASTNOSTI:
visokokakovostni materiali: Naši okvirji so izdelani iz visokokakovostnega lesa, ki zagotavlja trajnost in eleganten videz.
elegantna oblika: Preprosta in elegantna oblika okvirjev se prilega vsaki dekoraciji in poudarja lepoto vaših printov.
več velikosti: Na voljo so različne velikosti, ki ustrezajo vsem našim dekorativnim printom, tako da lahko najdete popoln okvir za vsak izdelek.
enostavna namestitev: Naši okvirji so zasnovani za enostavno vstavljanje printov, kar omogoča hitro in brezskrbno namestitev.
idealno darilo: Leseni okvirji so popoln dodatek k vsakemu printu in idealno darilo za prijatelje in družino, ki cenijo lepoto in kakovost.

Naj vaši dekorativni printi zasijejo v vsej svoji lepoti z našimi čudovitimi lesenimi okvirji. Poudarite svoje umetnine in ustvarite toplo ter prijetno vzdušje v vsakem prostoru. Dodajte eleganten pridih vašim najljubšim printom in poskrbite, da bodo vedno v središču pozornosti.

 

 

 

 

Dodatne informacije

velikost

21cm, 30cm, 40cm, 50cm

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.