Politika zasebnosti

Ob vsakem obisku spletne strani posredujete tudi določene informacije, ki omogočajo posredno ali neposredno določitev posameznika (osebne podatke), zato vam želimo pojasniti, kako bomo te podatke obdelovali.

Zagotavljamo vam, da bomo pri obravnavi vaših podatkov ravnali v skladu z najnovejšimi standardi in zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov, zlasti Splošno uredbo o varovanju podatkov (GDPR; Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1; Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo).

Upravljavec

Upravljavec zbirke osebnih podatkov je:
VANJA IN LEV Nadja Šubert s.p.

Kontaktni podatki:
VANJA IN LEV Nadja Šubert s.p.
Glavarjeva ulica 49
1000 Ljubljana
info@vanjainlev.si
051 363 722

Katere osebne podatke obdelujemo in v kakšne namene

Kontaktni obrazec in nakup v spletni trgovini

Podatke, ki nam jih zaupate na kontaktnem obrazcu na spletni strani ali ob nakupu izdelkov v spletni trgovini, potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje in izvršimo naročilo, ki ste ga opravili v spletni trgovini. Zabeležimo naslednje vnesene podatke: ime, priimek, elektronsko pošto, telefonsko številko, vaš naslov in druge podatke, ki so potrebni za poslovno komunikacijo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Zbrani podatki se hranijo za nedoločen čas ali do preklica. Pravna podlaga za namen obdelave zbranih podatkov je vaša veljavna privolitev.

E-novice

Podatke, ki nam jih zaupate ob prijavi na e-novice potrebujemo, da vam lahko pošiljamo elektronske novice, posebne ponudbe, nasvete, obvestila o naših izdelkih in storitvah ter ugodnostih. Zabeležimo naslednje vnesene podatke: ime, priimek, e-mail, telefonsko številko. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Zbrani podatki se hranijo za nedoločen čas ali do preklica. Pravna podlaga za namen pošiljanje elektronskih novic je vaša veljavna privolitev. Soglasje k prejemanju naših e-novic lahko kadarkoli sami prekličete, odjava je možna na dnu vsakega e-poštnega sporočila.

Pri obisku spletne strani ob privolitvi namestitve analitičnih piškotkov Google Analytics

Ko obiščete spletno stran in na vstopni strani podate privolitev za namestitev analitičnih piškotkov ponudnika Google Analytics, se na vašo napravo namestijo tako trajni in začasni (sejni piškotki) Google Analytics. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa na strani. Več o Google Analytics si preberite v razdelku Piškotki. Pravna podlaga za namen namestitve piškotka za potrebe spremljanja analitike je vaša veljavna privolitev.

Uporabniki ali kategorije uporabnikov osebnih podatkov, če obstajajo:

Za namen spremljanja obiskanosti spletnega mesta uporabljamo storitev Google Analytics podjetja Google LLC in za namen upravljanja z elektronskimi novicami uporabljamo platformo za masovno pošiljanje elektronskih sporočil MailChimp. Obdelavo s strani navedenih obdelovalcev ureja pogodba o pogodbeni obdelavi (Data Processing Agreement oz. Pogodba o obdelavi osebnih podatkov).

Katere pravice imate posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki?

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z njim ter pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Zahtevo posameznik naslovi na kontaktni naslov upravljalca, ki se nato obravnava skladno z določbami Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Informacija o pravici do preklica privolitve, kadar obdelava temelji na privolitvi:

Privolitev za prejemanje elektronskih novic lahko kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Privolitev lahko prekličete s klikom na odjavo na dnu kateregakoli e-poštnega sporočila, ki ste ga prejeli kot elektronsko novico.

Informacija o pravici do vložitve pritožbe pri nadzornem organu:

Pritožbo lahko podate Informacijskemu pooblaščencu (naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 01 230 9730).

Uporaba piškotov na spletni strani

Več u uporabi piškotkov na naši spletni strani si preberite tukaj: Pravilnik o piškotkih

 

Izjava je bila nazadnje posodobljena 26.6.2024