Rojstnodnevna kapica s pom pomom

32,00 37,00 

Vsak rojstni dan je praznik, ki si zasluži posebno pozornost, zato smo ustvarili čudovito ročno narejeno rojstnodnevno kapico, ki bo malčku ali malčici prinesla dodatno veselje in zabavo! Naša kapica je nepogrešljiv dodatek na vsakem rojstnem dnevu, saj bo prinesla poseben čar in edinstvenost v vaše praznovanje.

PRED ODDAJO NAROČILA PREVERITE NAVODILA ZA NAROČILO!

Opis

LASTNOSTI:
ročno narejena unikatnost: Vsaka kapica je skrbno izdelana ročno, kar zagotavlja edinstvenost in kvaliteto vsakega izdelka.
personalizacija z številko: Kapico lahko personaliziramo s številko po želji, ki predstavlja starost slavljenca ali slavljenke, kar jo naredi še bolj posebno.
ljubek dodatek: Naša kapica je ljubek dodatek, ki bo prinesel dodatno veselje in zabavo na praznovanje rojstnega dne.
popolna dekoracija: Ne glede na temo ali slog praznovanja, bo naša kapica nepogrešljiv dodatek, ki bo prinesel dodatno čarobnost in barvitost na vašo zabavo.
visokokakovostni materiali: Kapica je izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in trajnost. Izdelana je iz bombažne tkanine, podložena s klobučevino in zaključena z obrobo, za dodatno udobje pa se kapica zaveže s trakom iz blaga.
raznoliki dizajni: Izberite med različnimi barvami, ki bodo ustrezali temi vašega praznovanja.
prilagodljiva velikost: Kapica je primerna za različne velikosti glav, zato bo ustrezala tako malčkom kot večjim otrokom.

Naj bo rojstni dan vašega malčka resnično nepozaben! Z našo ročno narejeno rojstnodnevno kapico boste ustvarili poseben trenutek, ki bo prinesel smeh, veselje in brezčasne spomine.

VELIKOST: cca 10 cm visoka in 10 cm široka (na dnu kapice)
POM POM: pom pom/cof na vrhu se barvno prilagodia glede na izbiro vseh barv na kapici
KAKO NOSITI:
kapico namestite na vrh glave in jo nežno zavežite pod brado z trakovi iz blaga, za dodatno boljšo namestitev pa je na kapici tudi tanka elastika

V primeru, da želite druge barve ali karkoli drugače mi prosim pišite na info@vanjainlev.si in potrudila se bom, da vam ugodim.

KER SO IZDELKI PERSONALIZIRANI BO VAŠE NAROČILO V OBDELAVI ŠELE PO VIDNEM PLAČILU NAROČILA. ROK ZA IZDELAVO JE 4 – 7 DNI. Upoštevajte, da so vse naše kapice narejene po naročilu in bodo zato manjše razlike. Če izdelek potrebujete prej, mi pošljite sporočilo, preden oddate naročilo.  

OPOZORILO: Prosimo, da svojega otroka NE pustite brez nadzora medtem, ko nosi kapico. Toplo priporočam, da so vsi otroci med nošenjem teh izdelkov pod nadzorom. Kupec prevzema vso odgovornost za njegovo uporabo.

 

Dodatne informacije

možnost

z številko, brez številke

barva kapice

svetla bež, umazano roza, zenf rumena, temna bež

barva številke

nobena, krem, roza, modra, zenf rumena, breskev, temno rjava, olivno zelena

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.