ZNIŽANO

Dekorativni rastni meter

25,00 35,00 

Olepšajte otroško sobo z našim ljubkim in praktičnim dekorativnim rastnim metrom. Ta čudovit dodatek ni le estetsko privlačen, ampak tudi nepogrešljiv za spremljanje rasti vašega malčka.

Opis

LASTNOSTI:
ljubek dizajn: Naš rastni meter vključuje čudovite ilustracije, ki bodo pritegnile otroško pozornost in popestrile prostor. Nežni barvni toni in igrivi motivi bodo odlično dopolnjevali vsak stil otroške sobe.
visokokakovostni tisk: Natisnjen na 240g papir, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost in jasnost barv.
estetski dodatek: Naši rastni metri niso le funkcionalni, ampak tudi čudovit estetski dodatek, ki ustvarja prijetno vzdušje v otroški sobi.
spremljanje rasti: Popoln način, da starši in otroci skupaj spremljate rastne mejnike in ustvarjate neprecenljive spomine.
popolno darilo: Idealno darilo za rojstni dan ali katerokoli drugo posebno priložnost. Z našim rastnim metrom boste podarili nekaj resnično posebnega in srčnega.

Spremljajte vsak centimeter rasti vašega otroka s tem ljubkim rastnim metrom, ki bo v vaš dom prinesel veselje in toplino. Nepogrešljiv dodatek za vsako otroško sobo, ki bo prinesel nasmeh na obraz vašega malčka in ohranil spomine na najlepše trenutke odraščanja.

VELIKOST METRA: 21×90 cm.

Printi so lahko zaradi potovanja upognjeni in jih je potrebno pred uporabo malo poravnati. Najlažje je, da jih položite na čisto in ravno podlago in jih za 48 ur otežite.
Okvirji in drugi predmeti iz fotografij niso sestavni del naročila!
Na žalost ne sprejemam vračil ali zamenjav; če pa pride do kakršnih koli poškodb, mi pišite na info@vanjainlev.si in obravnavala bom vsako naročilo posebej.

V primeru posebnih želja mi pišite na info@vanjainlev.si in potrudila se bom, da vam prisluhnem in ugodim.

Dodatne informacije

možnost

z okvirjem, brez okvirja

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek je narejen z veliko pozornosti do detajlov in skrbo izdelan do popolnosti.

Svetovanje

Na voljo vam je prijazno svetovanje glede izdelkov.

Personalizirano

Na voljo so vam tudi personalizirani izdelki.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 80 € nudimo brezplačno poštnino.

Nakup brez skrbi

Urejen varen nakup in varovanje vaših osebnih podatkov.